Hovädzie zadné s hlivou a kari korením

stacy77777 - fotkastacy77777, 14. mája 2012

Recept je zvolený z náhodných surovín,ktoré zostali v chladničke.

6
porcií
30 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
350 g
1 ks
1 ks
1 ks
3 ks
1 lyžička
0,25 dcl
3 lyžice
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z jarnej cibuľky odkrojíme bielu časť a nakrájame na kolieska. Dáme zľahka osmažiť na olivovom oleji.

    Hovädzie zadné s hlivou a kari korením - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme na kocky nakrájané hovädzie mäso,prudšie opečieme,podlejeme vodou s troškou alkoholu. Dusíme asi 50minút.

    Hovädzie zadné s hlivou a kari korením - obrázok 2
  3. 3

    Keď je mäso takmer mäkké,pridáme hlivu ustricovú a ďalej dusíme.

    Hovädzie zadné s hlivou a kari korením - obrázok 3
  4. 4

    Potom pridáme zeleninu nakrájanú na kocky a pretlačený cesnak.

    Hovädzie zadné s hlivou a kari korením - obrázok 4
  5. 5

    Keď je všetko do mäkka udusené, pridáme nakrájanú vňať koriandra a cibuľky,pridáme kari korenie a soľ podľa vlastnej chuti. Necháme ešte takých 5 minút podusiť.

    Hovädzie zadné s hlivou a kari korením - obrázok 5
  6. 6

    Podávame s ľubovoľnou prílohou- zemiaková kaša, ryža, ryžové rezance, cestoviny,hranolky. Prajem dobrú chuť !

    Hovädzie zadné s hlivou a kari korením - obrázok 6
Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Slovenská kuchyňa, Obed

Diskusia k receptu

3sandra3
krásne a chutné jedlo.... páči sa mi to veľké množstvo zeleniny.
remcula
Lednička se jednou začas má vyplenit!! Super chutné jídlo už od pohledu!!:-))