Foto: majka5551
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si mäsko osolíme okoreníme pridáme za dve lyžičky horčice a odložíme do chladničky. Očistíme si zeleninu a nakrájame na kolieska. Taktiež cibuľku na drobno
-
2
Speníme si cibuľku trocha osolíme pridáme zeleninu a asi 5 min dusíme.
-
3
Potom pridáme mäsko orestujeme a dusíme asi 40 min podľa tuhosti mäska.
-
4
Keď je mäsko mäkké tak zalejeme vodou alebo vývarom pridáme masox a varíme ešte 10 min.
-
5
Múku a mlieko vymiešame môžte pridať aj smotanu a urobíme zatrepku hustotu podľa potreby Zahustíme a povaríme 5 min.
-
6
Podávame s ryžou dobrú chuť
Diskusia k receptu