Trosku som si zjednodusila Hovadzie ala Stroganoff a chuti vyborne.Nepridavam smotanu ani sampinony lebo mi to bez nich chuti lepsie.
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Velku cibulu pokrajam na vacsie pasiky,osmazim ju do sklovita na oleji,pridam na pasiky nakrajane hovadzie maso,trosku osmazim,pridam horcicu,dobre premiesam a necham trosku osmahnut,potom podlejem vodou a zaprasim paprikou,premiesam a necham dusit asi 45 minut aby maso bolo make a voda sa zredukovala na omacku,netreba zahustovat.Je to velmi jednoduche a chutne,podavat sa moze s chlebom,zemiakmi,ryzou ci zemiakovym pyre
- 2
niekedy do masa pridavam platky udeneho bravcoveho ktore pokrajam na pasiky,ma to uplne inu chut ako bez toho,takze z jdneho zakladneho receptu mozete mat dve chutovo odlisne varianty
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/hovadzie-stroganoff/24500-recep...
alebo aj bez šampiňónov.
no a tvrdiť, že mäso ako mäso, že na tom ani nezáleží aké mäso použijeme... alebo, že máme kupovať už nakrájané mäso je preboha čo za nezmysel?
väčšinou na takéto múdrosti nereagujem, ale ty si ma pobavila :-)
robi sa to dokonca aj z mleteho masa ....ziaden recept nema tolko variant ako beef Stroganoff
beefstroganoff.net
tu je tych receptov viac nez dost a kazdy je iny