Foto: 2010
Podla kucharskej biblie Larousse si narok robi sefkuchar Charles Briere ktory pracoval v St. Petersburgu a publikoval recept v L Art Culinaire v 1891. Lenze Zobraziť celý popisPodla kucharskej biblie Larousse si narok robi sefkuchar Charles Briere ktory pracoval v St. Petersburgu a publikoval recept v L Art Culinaire v 1891. Lenze v roku 1861 jedna Elena Molokovecova vo svojej kucharskej knizke: Елена Ивановна Молоховец – Подарок молодым хозяйкам (1861) ma recept cislo 635. (govjadina po-strogonovski, s gorchitseju)?Takze toto je snaha o povodny jednoduchy recept.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovadziu svieckovu nakrajame na male kocky a posypeme cerstvo mletym novym korenim a trochou soli a dame marinovat minimalne 2 hodiny pred podavanim.
- 2
Na panvici si roztopime lyzicu masla a pridame lyzicu muky a spravime svetlu zaprazku ktoru riedime pridavanim kvalitneho domaceho vyvaru.Nakoniec vmiesame pol lyzice horcice a ochutime ciernym korenim,.( Podla povodneho receptu scedime omacku ). Odlozime na stranu.
- 3
Na masle rychlo oprazime namarinovanu svieckovu ( najlepsie na varky ), a odlozime na stranu. Tesne pred servirovanim vmiesame dve lyzice cerstvej kyslej smotany , pridame oprazene hovadzie a prehrejeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu