Hovädzí špíz s chrenovou penou
Martin Šišolák
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 6. apríla 2014
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 6. apríla 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso nakrájame na malé kocky a napicháme na ihlu, vytvoríme tak špíz.
- 2
Osolíme, okoreníme a opečieme zo všetkých strán na panvici. Následne dopečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C 8 – 10 minút.
- 3
Smotanu vyšľaháme a jemne do nej primiešame smotanový chren. Špízy podávame s chrenovou penou. Príloha môžu byť opekané zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu