Hovädzí špíz s chrenovou penou

Martin Šišolák
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 6. apríla 2014
Hovädzí špíz s chrenovou penou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

600 g
100 g
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na malé kocky a napicháme na ihlu, vytvoríme tak špíz.

  2. 2

    Osolíme, okoreníme a opečieme zo všetkých strán na panvici. Následne dopečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C 8 – 10 minút.

  3. 3

    Smotanu vyšľaháme a jemne do nej primiešame smotanový chren. Špízy podávame s chrenovou penou. Príloha môžu byť opekané zemiaky.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre