Foto: sandriw
Na parapetnej doske mi vyrástli horčicové klíčky, tak som si z nich spravila veľmi jednoduchý šalátik :) Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mozzarellu si natrháme na kúsky, pažítku nadrobno nakrájame, paradajky prerežeme krížom pod uhlom, výhonky horčice si čerstvo narežeme a všetko spolu premiešame podávame s lososovými ružami a hriankami.
@eviana @denyany : Hm... Ja veľmi nemám talent na popísanie chuti, preto jediné, čo viem napísať je, že chutia normálne burinoidno, ale mne chutia :D A tým, že je to z horčice, tak sú štipľavé, no aj to menej, čím sú väčšie. Treba proste vyskúšať. Ja som hľadala, čo všetko okrem žeruchy sa dá ešte vypestovať na vate a objavila som toto :) Neviem, či sa dajú vypestovať aj z tých semienok, ktoré sa používajú trebárs pri zaváraní, ja mám také, ktoré sú určené na klíčenie. Vypestovať sa teda dajú úplne jednoducho na vate, len si ich ešte pred tým namočím do vody na pár hodín, aby napuchli, keďže sú to semienka väčšie. No a do 4-5 dni máte úrodu :)
www.cordeus.cz/sluzby/zdrava-vyziva-metabolic-balance/...
@safran : Ďakujem za prehľad, len akosi nechápem na čo sú tam aj semená, či orechy, ktoré sa ani nenamáčajú ani neklíčia... :D
zdroj som uviedla, skús sa opýtať tam :-)