Hliva s chrenom

bambulka51 - bez fotkybambulka51, canada, 16. apríla 2010

Máme radi rýchle recepty a chutné,ochutnajte.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

500 g
100 g
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hlivu uvaríme v osolenej vode (ja ju varím asi 30 minút),rozkrájame ju na hrubšie plátky,rozložíme na tanieriky,prelejeme tatárskou omáčkou,posypeme strúhaným chrenom a najemno posekanou petržlenovou vňaťkou.Ako príloha môžu byť,opečené plátky sendviča alebo toustu.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Bambulka hliva je dobrá, takže určite vyskúšam.
používateľ nemá avatar
mb
tiez vyskusam, v chladnicke mam prave hlivu