„Halušky“ bez múky

inustek - fotkainustek, 13. januára 2015
„Halušky“ bez múky
Foto: inustek

To, že sú halušky uvarené bez múky, nie je žiaden zázrak, jednoducho je múka nahradená ovsenými vločkami :D

2
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky nastrúhame najemno, pridáme vajce, premiešame a pridáme mleté ovsené vločky. Cesto musí byť trochu hustejšie ako na klasické halušky. Uvaríme ich vo vačšom množstve posolenej vody asi 5 minút. Prepláchneme vodou a necháme odkvapkať.

  2. 2

    Podávame, ako sme zvyknutí - s bryndzou, smotanou, syrom... Vrch ozdobíme slaninkou. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu