Jednoduché a chutné ...
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
150 g |
|
150 g |
|
2 ks |
|
200 ml vlažná |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misy dáme obe múky, vajcia, vlažnú vodu a soľ.
-
2
Všetko dobre zmiešame.
-
3
Cesto pretlačíme cez haluškovač. Halušky uvaríme vo vriacej slanej vode , cca.15 min.
-
4
A hotovo. Halušky som robila k perkeltu... Dobrú chuť :)
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Varila som ich 15 minút a ingrediencie tiež presne podľa tohto receptu a nerozvarili sa ( odpoveď prematidlo )
ja vzdy cakam az sa plavu na povrchu a vyberiem zo sytkom alebo z dierkovanou spachtlou.
ked plavu su hotove!