Foto: figovnik
Rýchle a chutné jedlo – napríklad na obed.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Potrebujeme : 1 hermelín , zeleninu podľa vlastného výberu, olivový olej, soľ, čierne korenie, poprípade pečivo – kto má chuť. Postup: Veľmi jednoduché. Zapneme si trúbu na približne 190-200 °C – kto má akú trúbu. Zatiaľ kým sa zahrieva, vybalíme si hermelín, z oboch strán polejeme a rozotrieme na ňom trošku olivového oleja, okoreníme, prípadne nasolíme (ja veľmi neľúbim soliť ) alebo pridáme trošku chilli korenia – kto ako ľúbi. Zabalíme naspäť do obalu v ktorom bol a položíme ho na mriežky v trúbe, alebo na plech. Kým sa pečie, pripravíme si zeleninku, buď na panvici, alebo na surovo naozaj každý podľa svojej chuti. Ja som si dala baklažán, cherry paradajky a cesnak. Približne za 10 min. ho vyberieme, otvoríme a môžme papať. Ja ho podávam s brusnicami – pretože hermelín a brusnice sú dokopy proste úúúžasnééé… mňami. Prajem dobrú chuť…
Diskusia k receptu