Grilované ovocie vo fólii

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
3 ks
6 ks
6 KL
6 KL
1 KL
2 KL
1 téglik
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Smotanu ušľaháme s cukrom i vanilkovým cukrom. Umyté hrušky ošúpeme, prepolíme a vyberieme jadrovníky. Ošúpané jablká bez jadrovníkov pokrájame na kocky.

  2. 2

    Slivky prepolíme a vykôstkujeme. Alobal rozdelíme na štvorce rovnakej veľkosti. Každý potrieme v strede maslom a položíme naň polovicu jablka v kockách, na ne postavíme polovicu hrušky a pridáme slivku.

  3. 3

    Každú polovicu posypeme kl práškového cukru a štipkou škorice. Alobal uzavrieme tak, aby vytvoril balíček. Pečieme 20 – 30 minút na grile alebo na rošte. Podávame horúce so šľahačkou.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Dezerty, Grilované, 50 grilovaných pochúťok

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha