20-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Smotanu ušľaháme s cukrom i vanilkovým cukrom. Umyté hrušky ošúpeme, prepolíme a vyberieme jadrovníky. Ošúpané jablká bez jadrovníkov pokrájame na kocky.
- 2
Slivky prepolíme a vykôstkujeme. Alobal rozdelíme na štvorce rovnakej veľkosti. Každý potrieme v strede maslom a položíme naň polovicu jablka v kockách, na ne postavíme polovicu hrušky a pridáme slivku.
- 3
Každú polovicu posypeme kl práškového cukru a štipkou škorice. Alobal uzavrieme tak, aby vytvoril balíček. Pečieme 20 – 30 minút na grile alebo na rošte. Podávame horúce so šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu