Grilované figy s medom a mätou
František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 27. augusta 2015
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 27. augusta 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5-10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Figy nakrojíme asi do polovice, stlačíme, aby sa trochu otvorili, pokvapkáme medom a chvíľku grilujeme, kým med nezačne karamelizovať.
- 2
Pokvapkáme limetkovou šťavou a posypeme nasekanou mätou. Môžeme pridať mascarpone, prípadne biely grécky jogurt.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu