Grilované figy s medom a mätou

František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 27. augusta 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Grilované figy s medom a mätouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
5-10 min
tepelná úprava

Suroviny

12 ks
4 - 5 PL
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Figy nakrojíme asi do polovice, stlačíme, aby sa trochu otvorili, pokvapkáme medom a chvíľku grilujeme, kým med nezačne karamelizovať.

  2. 2

    Pokvapkáme limetkovou šťavou a posypeme nasekanou mätou. Môžeme pridať mascarpone, prípadne biely grécky jogurt.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist