Grilované balíčky

prdelinka - fotkaprdelinka, 16. mája 2012

Začala sa sezóna,tak tu uvediem dva tipy pre vegetari´ánov :) ale aj pre mäsožravcov a syroholikov :)

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Prvý recept je na grilovaný hermelín:alobal pokvapkáme olejom,položíme ňan syr-buď celý alebo prekrojený a naplnený-úplne hocičím-šampiňónmi,šunkou,tvrdým syrom ...,posypeme korením,zabalíme a grilujeme do zmäaknutia :) ja ho najradšej vyjedám z alobalu s brusnicovou omáčkou.a áno tá omáčk ami chutí aj keď je ten syr cesnakový :P

  2. 2

    Príprava mini balíčkov-slovenský syr balkánskeho typu pokrájam na kocky,každú jednu položím na oolejovaný albobal,posypem oreganom,dám polovičko olivy a baraní roh..zabalím a grilujem cca7 minút,nie viac.potom prihorí.ale robila som aj vačšie kúsky už :)

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Mhm, ten hermelín by mohol byť jedlý! Pred časom som tu našla recept na ochutený hermelín zabalený v lístkovom ceste a upečený a to veru bolo dobréééé..... Aj toto asi bude.
No milá Sovka nezostáva ti nič iné len spáchať grilovačku a vyskúšať :) Do toho hermelínu môžeš dať ozaj čokoľvek,ochutiť čímkoľvek a vytierať to opečeným chlebom :) ja si to vždy urobím keď grilujeme keďže stále nejem mäso :)

Pridaj komentár k receptu: