Začala sa sezóna,tak tu uvediem dva tipy pre vegetari´ánov :) ale aj pre mäsožravcov a syroholikov :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prvý recept je na grilovaný hermelín:alobal pokvapkáme olejom,položíme ňan syr-buď celý alebo prekrojený a naplnený-úplne hocičím-šampiňónmi,šunkou,tvrdým syrom ...,posypeme korením,zabalíme a grilujeme do zmäaknutia :) ja ho najradšej vyjedám z alobalu s brusnicovou omáčkou.a áno tá omáčk ami chutí aj keď je ten syr cesnakový :P
- 2
Príprava mini balíčkov-slovenský syr balkánskeho typu pokrájam na kocky,každú jednu položím na oolejovaný albobal,posypem oreganom,dám polovičko olivy a baraní roh..zabalím a grilujem cca7 minút,nie viac.potom prihorí.ale robila som aj vačšie kúsky už :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu