Grilované balíčky

Autor receptu: prdelinka

Začala sa sezóna,tak tu uvediem dva tipy pre vegetari´ánov :) ale aj pre mäsožravcov a syroholikov :)

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Prvý recept je na grilovaný hermelín:alobal pokvapkáme olejom,položíme ňan syr-buď celý alebo prekrojený a naplnený-úplne hocičím-šampiňónmi,šunkou,tvrdým syrom ...,posypeme korením,zabalíme a grilujeme do zmäaknutia :) ja ho najradšej vyjedám z alobalu s brusnicovou omáčkou.a áno tá omáčk ami chutí aj keď je ten syr cesnakový :P
  2. Príprava mini balíčkov-slovenský syr balkánskeho typu pokrájam na kocky,každú jednu položím na oolejovaný albobal,posypem oreganom,dám polovičko olivy a baraní roh..zabalím a grilujem cca7 minút,nie viac.potom prihorí.ale robila som aj vačšie kúsky už :)