Grilážové balíčky

Michal Baniar
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 17. decembra 2010
Grilážové balíčky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

250 g
1 konzerva
250 g, posekané
1 ks
250 g




Postup

  1. 1

    Cukor upálime na karamel, pridáme salko a nakoniec maslo. Premiešame a pridáme vanilkový cukor a orechy. Rozotrieme na tortové oblátky po vrstvách. Zaťažíme a necháme stuhnúť do ďalšieho dňa. Pomocou ostrého noža nakrájame na malé kocky. Na ozdobenie môžeme použiť čokoládu, ktorou griláž polejeme alebo ju do nej namočíme.

Diskusia k receptu

angela64
presne tento recept robím aj ja, bo už som čítala veľa rôznych receptov napr. s vajíčkami bez salka..no neviem... tento je naj...)
damianda
tak urobila som chuťove výborný ale nestuhol vôbec, kde som urobila chybu?