Foto: shukvacik
Čo povedať k tomuto receptu Stará dobrá klasika ešte mojej prababky. Lacné, jednoduché, rýchle a chutné či na obed alebo večeru.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čo budeme potrebovať. Až na to že moja prababka robila domáce cestoviny
-
2
Cestoviny (fliačky) dáme variť do osolenej vriacej vody, zemiaky máme uvarené v šupke, nakrájané na menšie kocky.
-
3
Do hrnca dáme lyžičku domácej bravčovej masti na ktorej speníme na drobno nakrájanú cibuľu. Keď máme cibuľu do zlatistá opečenú tak pridáme mletú červenú papriku, premiešame so zemiakmi odstavíme na bok a pridáme uvarené fliačky.
- 4
Podávame s opečenou údenou domácou slaninkou a kyslím obložením. Dobrú chuť :-)
- 4
Musim raz skusit podla teba, lebo to com jedla bolo pripravovane trochu inak.