Granadír s domácou slaninkou (fotorecept)

Autor receptu: shukvacik

Čo povedať k tomuto receptu Stará dobrá klasika ešte mojej prababky. Lacné, jednoduché, rýchle a chutné či na obed alebo večeru.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Čo budeme potrebovať. Až na to že moja prababka robila domáce cestoviny
  2. Cestoviny (fliačky) dáme variť do osolenej vriacej vody, zemiaky máme uvarené v šupke, nakrájané na menšie kocky.
  3. Do hrnca dáme lyžičku domácej bravčovej masti na ktorej speníme na drobno nakrájanú cibuľu. Keď máme cibuľu do zlatistá opečenú tak pridáme mletú červenú papriku, premiešame so zemiakmi odstavíme na bok a pridáme uvarené fliačky.
  4. Podávame s opečenou údenou domácou slaninkou a kyslím obložením. Dobrú chuť :-)