Grahamový jogurtový chlebík

martinis - fotkamartinis, 27. novembra 2012
Grahamový jogurtový chlebík
Foto: martinis

Chlebík z grahamovej múky a jogurtu, pečený v domácej pekárničke.

220 minút
príprava
210 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 ml
200 g
2 KL
1 KL
500 g
2 KL
1 KL
1 hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Suroviny dáme v uvedenom poradí do pekárničky, zapneme na program celozrnný, stredná kôrka a veľkosť 900 g.

  2. 2

    Môj tip : Chlebík je výborný, mäkký a nezvyčajnej chuti :)

Diskusia k receptu

ailuj82
Pekný, s jogurtom som ešte neskúšala... Uložený a určite čoskoro upečiem :)
fialka49
Predvčerom som piekla chlebík s kyslým mliekom, je výborný, skúsim aj tvoj s jogurtom.
mariaklara
Ja pečiem s domácim kefírom, je výborný, chlebík máš ukážkový.
martinis
áno áno, skúšal som aj cmarový, tiež je výborný :))