Komerčný recept
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g |
|
300 g |
|
150 g |
|
200 ml |
|
2 strúčiky |
|
3 PL |
|
1 šipka |
|
podľa chuti |
|
4-5 ks plátkov |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Gnocchi uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Mäso nakrájame na kocôčky a sprudka opečieme na oleji. Opečené mäso odložíme.
- 2
Na panvici po opečenom mäse dáme na plátky nakrájaný cesnak a krátko orestujeme. Zalejeme smotanou, pridáme MAGGI Veggu a prevaríme.
- 3
Gnocchi scedíme a pridáme do smotany. Nakoniec pridáme špenát a štipku korenia, premiešame a ihneď podávame s opečeným morčacím mäsom, posypané plátkami parmezánu.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre