Gnocchi s mladým špenátom a morčacím mäsom

maggi - fotkamaggi, 13. mája 2013

Komerčný recept

2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
300 g
150 g
200 ml
2 strúčiky
3 PL
1 šipka
podľa chuti
4-5 ks plátkov




Postup

  1. 1

    Gnocchi uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Mäso nakrájame na kocôčky a sprudka opečieme na oleji. Opečené mäso odložíme.

  2. 2

    Na panvici po opečenom mäse dáme na plátky nakrájaný cesnak a krátko orestujeme. Zalejeme smotanou, pridáme vegetou a prevaríme.

  3. 3

    Gnocchi scedíme a pridáme do smotany. Nakoniec pridáme špenát a štipku korenia, premiešame a ihneď podávame s opečeným morčacím mäsom, posypané plátkami parmezánu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia