Gemerská omeleta

cici21 - fotkacici21, 28. augusta 2013
Gemerská omeleta
Foto: cici21

Dostal som pri zmienke , že si idem urobiť omeletu návrh, aby som nepoužil cibuľu, ale cesnak na základ

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 ks
0,5 dl
1 štipka noža




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme kolieska paradajky, potrieme každé trochou cesnakovej pasty, dve vajíčka pridáme a počkáme kým bielka stuhnú. Žltka môžu ostať surové, alebo ako komu chutí. Osolíme , pridáme pred záverom červenú mletú papriku a okoreníme čiernym korením. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.

    Gemerská omeleta - obrázok 1

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia