Fusilli Pesto Rosso

erikala - fotkaerikala, 14. marca 2012
Fusilli Pesto Rosso
Foto: erikala

Toto jedlo patrilo k mojim "veeľmi mňam". A znovuobjavila ho moja sesternica, keď raz u nás chystala rýchly obed. Varilo sa v jednej talianskej Zobraziť celý popisToto jedlo patrilo k mojim "veeľmi mňam". A znovuobjavila ho moja sesternica, keď raz u nás chystala rýchly obed. Varilo sa v jednej talianskej reštaurácii v UK, kde sme pracovali. Postup je veľmi rýchly a jednoduchý, presne taký, aký mám rada :) Dobrú chuť!

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2-3 ks
2-3 ks
300-400 g
150-200 g ( podľa chuti )
150-200 ml alebo pesto zelené
2 PL
400 g




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji orestujeme červenú a zelenú papriku, pridáme šampiňóny. Chvíľu podusíme a pridáme šunku. Prikryté dusíme, kým paprika nezmakne. Medzitým si uvaríme cestoviny, ktoré pridáme do panvice k ďalším surovinám. Postupne pridávame pesto, ktoré si zvolíme podľa chuti a dobre premiešame. Mám vyskúšané obe varianty ( zelené aj rosso ) a obe sú výborné.

  2. 2

    Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia