Francúzsky jahodový dezert
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 15. júna 2014
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 15. júna 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mlieko spolu s cukrom, vanilkou, žĺtkami a krémovým práškom zohrejeme a uvaríme ako puding.
- 2
Želatínu najskôr namočíme do vody, neskôr ju pridáme k pudingu, necháme vychladnúť a zmiešame s našľahanou smotanou.
- 3
Na plech uložíme piškótový plát a natrieme ho jahodovým džemom. Poukladáme naň očistené jahody, nalejeme vanilkový krém, zakryjeme druhým piškótovým plátom a dáme do chladničky stuhnúť. Pred servírovaním ozdobíme povrch červenou polevou a čerstvým ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu