Foto: evka73
Nikdy som tento recept nerobila...vždy sme uprednostňovala cukráreň ale tento víkend som sa rozhodla vyskúšať francúzke kocky a podeliť sa s vami o tento Zobraziť celý popisNikdy som tento recept nerobila...vždy sme uprednostňovala cukráreň ale tento víkend som sa rozhodla vyskúšať francúzke kocky a podeliť sa s vami o tento recept
Postup
-
1
Cesto si rozvlaľkáme na 2 rovnaké plátky, popicháme vidličkou a dáme piecť na 10 minút každé. Prvé cesto položíme na plech a potrieme (pre lepšiu chuť a šťavu) džemom....
-
2
Z mlieka, zlatých klasov, cukru, 4 žltkov a vody si spravíme hustú kašu ktorú neustále miešame...
-
3
Už hustý krém dáme vychladnúť......
-
4
Bielka si vyšľaháme
-
5
Pridáme bielka a maslo... a spolu vyšľaháme na dobrý a hladký krém
-
6
A šup krém na cesto... necháme v chlade hodinku
-
7
Napokon klasicky vyšľaháme smotany na šľahanie so stužovačmi , dáme na šľahačku druhú časť cesta, pridáme čokoládu a necháme na noc v chladničke :) Dobrú chuť ! :)
-
8
A ešte jedna foto...
@evka73 , tvoj kremes na prvy pokus .....velmi vydareny!