Foto: jerica
@jerica inšpirovala som sa @cistinka receptom a pri rozhovore so @sovka , mi povedala , že to je francúzka cibuľa , tak si to Zobraziť celý popis@jerica inšpirovala som sa @cistinka receptom a pri rozhovore so @sovka , mi povedala , že to je francúzka cibuľa , tak si to pozrite , použila som ju na krízovú polievku so zemiakovým knedlíkom.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zoberieme strúhadlo V zabijak , ja tomu tak hovorím , už neraz fikla som si prst,nastavím si na jemné strúhanie , cibuľku sa snažím strúhať na kolieska ,
-
2
nastrúhanú cibuľu som si dala na papier na pečenie , posypala hladkou múkou a ...
-
3
obalenú cibulu s hladkou múkou dáme do rajnice s horúcim olejom FRITOL ,
-
4
keď cibuľka dostane zlatistú farbu , vyberiem a dám ...
-
5
na papierovú utierku , osolím , hotovo
varecha.pravda.sk/recepty/viedenska-rostenka-fotorecept/3...
obrazky na 1!, v maili som ich nevidela takze dakujem. hug.