Studený šalát pre milovníkov kyslej kapusty. Recept som čítala na jednom z vrecúšok kyslej kapusty s morskou soľou bez rasce. Predpokladám, že išlo o Zobraziť celý popisStudený šalát pre milovníkov kyslej kapusty. Recept som čítala na jednom z vrecúšok kyslej kapusty s morskou soľou bez rasce. Predpokladám, že išlo o český výrobok.
porcie
príprava
Postup
-
1
Kyslú kapustu vyžmýkame a na drobno nakrájame.
- 2
Ananásový kompót pridáme ku kapuste spolu s hroznovým olejom a zmiešame.
- 3
Šalát sa dá dopĺňať aj s inými surovinami - zelerom, mrkvou, petržlenom. Je vynikajúcou prílohou k pohánke, pšenu, ryži. Hroznový olej výbornej chuti má BILLA.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu