Do 1 l červeného vína pridáme 5 klinčekov,kúsok celej škorice,4 polievkové ližice medu,prichutiť postrúhanou kôrou z citróna prípadne citrónovou šťavou.Všetko nechať rozvariť,potom nechať vychladnúť Zobraziť celý popisDo 1 l červeného vína pridáme 5 klinčekov,kúsok celej škorice,4 polievkové ližice medu,prichutiť postrúhanou kôrou z citróna prípadne citrónovou šťavou.Všetko nechať rozvariť,potom nechať vychladnúť cca na 50 ° C a pridať 2 dl citrus fernet. Je to príjemné na zohriatie po zimnej prechádzke.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do 1 l červeného vína pridáme 4 polievkové lyžice medu,5 celých klinčekov,kúsok celej škorice,prichutíme postrúhanou citrónovou kôrou prípadne citrónovou šťavou.Necháme zohriať do varu.Potom necháme ochladiť na cca 50 ° C a pridáme 2 dl citrus fernet.
Diskusia k receptu