Foto: ingova
Tento recept mám z časopisu život a je velmi dobrý
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olej dáme pokrájanú cibulu a rozotrený cesnak, popražíme, potom pridáme mäso. Posolíme a podusíme asi 5 minút.
- 2
Potom pridáme ml.papriku, masox, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Pridáme fazuľku, kečup, paprikovú zmes, môžu sa pridať aj feferonky ak treba vodu a varíme.
- 3
Zahustíme s múkou a smotanou. Ak je husté pridáme vodu. Dosolíme ak treba. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu