Tento recept sa vyznačuje jednoduchosťou a rýchlosťou prípravy.Ak pri úprave ryže ako prílohy (napríklad v nedeľu) počítate aj pondelkovou večerou,tak v pondelok máte Zobraziť celý popisTento recept sa vyznačuje jednoduchosťou a rýchlosťou prípravy.Ak pri úprave ryže ako prílohy (napríklad v nedeľu) počítate aj pondelkovou večerou,tak v pondelok máte večeru podľa tohto receptu hotovú za tri minuty.
Postup
-
1
Ryžu pripravíme klasickým spôsobom,napr.uvaríme v sáčku,alebo pripravenú z minulého dňa zohrejeme v mikrovlnke.
- 2
Pridáme paštétu z konzervy,prisypeme majoránku a premiešame.Obsah konzervy postačí asi na dve porcie.(Ak sa nám zdala kaša"planá",pri druhej príprave pridáme paštéty)
- 3
Podávame s kyslou uhorkou,ale deti ju obľubujú s kompótom (čerešňový,slivkový,...).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ja ju robím takto" Uvarím šošovicu a zlejem z vody.rýžu udusím a potom spolu zmieša. Na masti opražím cibuľu, pridám zmes, prehrejem, okorením zabíjačkovým korením. Podávam najradšej s kvašákmi.