Foto: lekh
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cesto rozdelíme na 2 časti. Prvú časť si roztiahneme (do priesvitna).
-
2
Na prvú čast položíme druhú klasicky rozvaľkanú časť.
-
3
Túto druhú čast naplníme podľa chuti.
- 4
Prikryjeme vrvhnou a spodnou častou.
- 5
Potom bočné strany.
- 6
Pizzu stlačíme, aby držalo spolu a potrieme cesnakom. Pečieme 20 minút na 200 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
prosím-vysvetli mi:prečo sa najskôr dá na plech roztiahnuté cesto a hneď naň rozvaľkané cesto..akú úlohu to zohrá..??neviem si domyslieť..tá hra so zabalením plnky sa mi celkom páči..
vďaka..
Turecka typicka pizza (Lahmacun) je toto:
www.trattoriadamartina.com/2012/04/lahmacun-lahm-biajin-o-pizza-tu...