
Foto: Ancicka
S tvarohovou plnkou.Vhodný na slávnostnejšie príležitosti ku kávičke.
45 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
| 2 hrnčeky |
|
| 1 hrnček |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 1 hrnček |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 PL |
|
| plnka: | |
| 500 g |
|
| 250 g (Hera maslová chuť) |
|
| 1 |
|
| podľa chutí |
|
| želé: | |
| 4 dl |
|
| 4 dl |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 2 ks |
|
| na ozdobu |
|
Postup
-
1
V miska si vymiešame suroviny na cesto a 3/4 vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
-
2
Do 1/3 cesta zamiečame kakao.
-
3
Potom vylejeme na svetlé cesto cik-cak a upečieme.
-
4
Maslo si vyšľaháme s vanilkovým cukrom a doň zašľaháme jemný tvaroh.Pdľa chuti osladíme pr.cukrom.
-
5
Natrieme na vychladený koláč.
-
6
Ružový a žltý puding si s džusu uvaríme každý zvlášť,
-
7
a cik-cak vylejeme na tvarohovú plnku.Rozotrieme na celý a necháme stuhnúť.








Diskusia k receptu