Foto: glosterka
Jednoduchá nepečená maškrtka.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kokos spracujeme s cukrom, vanilkovým cukrom, rumom a bielkami. Ak chceme, podľa chuti ešte pridáme cukor. Masu rozdelíme na dve časti a do jednej dôkladne vmiešame kakao. Diely cesta opatrne rozvaľkáme na rovnako veľké a hrubé pláty - hrúbka cca do 1 cm (ja som to robila na papieri na pečenie) a potrieme vodou.
- 2
Potom ich položíme na seba tak, aby na spodku bola biela masa a na nej hnedá. Zľahka pritlačíme. Vrch posypeme kokosom alebo Grankom. Uložíme do chladničky stuhnúť na cca 2,5 až 3 hodiny. Potom ich nakrájame na úhľadné tyčinky. Dobrú chuť. :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu