Foto: danculka
príprava
Postup
-
1
Z vajíčok urobíme piškótu,žĺtka cukor vyšlaháme, pridáme olej preosiatu múku s pr.do.pečiva a napokon natuho vyšľahané bielky...potom si odoberienňme 1/3 hmoty do ktorej primiešame kakao..
-
2
bielu hmotu vylejem na plech vystlaný papierom a potom pridávam kakaovú hmotu po vodorovných pásoch,potom špajdlou povťahujeme do bledej piškóty /napravo tá časť ešte nie je urobená/,keď je to hotové dáme to piecť,tak na 180 st.do ružovkava..
-
3
plnku si urobíme takto cukor,voda kakao,čokoláda sa dá variť za stáleho miešania/rado to prihára ,tak pozor/prevarené mecháme vychladnúť a zmiešame s vyšlahaným maslom s cukrom.Piškótu som 2 x prekrojila a naplnila..
-
4
kraje pozarovnávaš a môžeš dať chladiť,pretože povrch už upravený máš...
-
5
po stuhnutí môžeš servírovať,...Dobrú chuť!!!
Manžel sa ma pýtal, ako som tie "bublinky" dokazala :).
sikulka /vajicka su krasne/! nechodievas do B.Bystrice?
Mnam mnam idem si ukrojit :) Dakujem za receptik
,