Napadlo mi, že by som si mohla spraviť domáci puding. Nie je z prášku, viem čo v ňom je, chutí skoro rovnako a možno Zobraziť celý popisNapadlo mi, že by som si mohla spraviť domáci puding. Nie je z prášku, viem čo v ňom je, chutí skoro rovnako a možno je aj zdravší.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca si dáme cca polovicu mlieka, pridáme med a necháme za občasného premiešania variť na najslabšom ohni.
-
2
Do druhej polovice mlieka pridáme lyžicu múky, kakao a dobre premiešame. Ak tam ostanú kakaové hrudky, nevadí, rozvaria sa.
-
3
Túto zmes prelejeme do hrnca s mliekom a medom a uvaríme puding. Je riedky ale keď ho nalejete do misky a chvíľku ho necháte chladnúť zhustne. Potom už len ozdobíme ovocím. Ja ho mám najradšej ešte teplý. Prajem dobrú chuť!
Diskusia k receptu