Domáci Baileys

bambuch - fotkabambuch, 17. decembra 2012
Domáci Baileys
Foto: bambuch

Vždy na Vianoce si treba dopriať a tak Vám všetkým ponúkam môj domáci recept na BAILEYS.To,že mi skaramelizované Salko vystrelilo rovno na vlasy vôbec nevadí,teším sa,že si ho dáme všetci spoločne a budeme mať osladené a krásne VIANOCE./všetkým VARECHÁROM .../VARECHÁRKAM / !!!

135 minút
príprava

Suroviny

2 ks
2 ks
0,5 L

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sladené Salko v plechovke/celé/ dáme uvariť na 2 hodiny,aby nám skaramelizovalo.Po 2 hodinách opatrne vyberieme z horúcej vody a ešte opatrnejšie otvoríme.Dávajte pozor,aby horúci karamel nezačal striekať !

  2. 2

    Do misy si vyklopíme skaramelizované Salko,prilejeme dve NEVYŚĹAHANÉ ...tekuté šľahačky,pridáme 40% UM.jemne premiešame.Ak sa nám urobili hrudky,elektrickým šľahačom rozšľahajte.

  3. 3

    Hotové domáce BAYLES naplníme do fliaš,dáme do chladu.Podávame s kockou ľadu.Krásne a hlavne šťastné Vianoce všetkým...NAZDRAVIE !

Recept je zaradený do kategórií:
Nápoje, Alkoholické nápoje, Rýchla príprava (do 30 min.)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
nechapem preco otvarate salko za horuca :D...ved to je jasne ze bude striekat :D...no ale kazdy sa uci na vlastnych chybach :D
páči sa mi Tvoj optimistický recept,ešte viac Tvoj postoj a želanie,ďakujem a želám všetko dobré :-)
Bambuch -- prečo sa musí salko horúce otvoriť? A ked sa tam dajú tie šľahačky nezrazí sa to? dakujem za odpoved..