Domáci Baileys
Autor receptu: bambuch
Vždy na Vianoce si treba dopriať a tak Vám všetkým ponúkam môj domáci recept na BAILEYS.To,že mi skaramelizované Salko vystrelilo rovno na vlasy vôbec nevadí,teším sa,že si ho dáme všetci spoločne a budeme mať osladené a krásne VIANOCE./všetkým VARECHÁROM .../VARECHÁRKAM / !!!
Postup
- Sladené Salko v plechovke/celé/ dáme uvariť na 2 hodiny,aby nám skaramelizovalo.Po 2 hodinách opatrne vyberieme z horúcej vody a ešte opatrnejšie otvoríme.Dávajte pozor,aby horúci karamel nezačal striekať !
- Do misy si vyklopíme skaramelizované Salko,prilejeme dve NEVYŚĹAHANÉ ...tekuté šľahačky,pridáme 40% UM.jemne premiešame.Ak sa nám urobili hrudky,elektrickým šľahačom rozšľahajte.
- Hotové domáce BAYLES naplníme do fliaš,dáme do chladu.Podávame s kockou ľadu.Krásne a hlavne šťastné Vianoce všetkým...NAZDRAVIE !