Dostal som od mamy tento hrniec tak som trošku hľadal aké je jeho využitie a nakoniec s pár receptov a trochu fantázie vzniklo veľmi Zobraziť celý popisDostal som od mamy tento hrniec tak som trošku hľadal aké je jeho využitie a nakoniec s pár receptov a trochu fantázie vzniklo veľmi chutné kuriatko :D. Hrniec namočíme na hodinu do vody.Po hodine do neho vložíme zemiaky osolíme , okoreníme kmínom a posypeme maslom ,domácou údenou slaninou a červenou cibuľou. Narad príde kyslá kapusta na ktorú sa naukladá nasolené , okmínované a opaprikované kuriatko zakryjeme a šup do studenej rúry.Dobrú chuť.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Do vopred namočeného hrnca vložíme zemiaky , osolíme okmínujeme a posypeme maslom , červenou cibuľou a údenou slaninkou.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Posypeme kyslou kapustou na ktorú dáme zvyšnú cibuľu a slaninku.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Na kapustu naukladáme kuriatko ktoré nasolíme (ale nie moc lebo slanina a kyslá kapusta majú soli dosť) okmínujeme a opaprikujeme.Zakrité dáme do sudenej rúry a neháme pozvoľna zohrievať na požadovanú teplotu.Dobrú chuť.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu