Foto: zlota1
jednoduché a chutné
10 minút
príprava
príprava
300 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Salko uvaríme 4 hodiny na karamelové.Oplatí sa ozaj variť,to hotové karamelové nestojí za nič.Vychladnuté konzervy otvoríme a obsah riadne vyškriabeme do misy.
- 2
Z pol litra mlieka uvaríme puding podľa návodu,cukor ale nedávame.Tiež necháme vychladnúť.
- 3
Vychladnutý puding zamiešame ku karamelovej zmesi šľahačom a popri miešaní lejeme alkohol k smesi,podľa chuti,buď rum,alebo vodku.Ja zvyknem aj pol na pol dávať,je to tiež dobré.Všetko dôkladne vymiešajte a nalejte do fliaš.Hotovo)).Dôležité je toto chutné lepidielko nevypiť naraz,inak hlava bolí))Nazdravie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu