Domáce Baileys

Autor receptu: zlota1

jednoduché a chutné

10 minút
príprava
300 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Salko uvaríme 4 hodiny na karamelové.Oplatí sa ozaj variť,to hotové karamelové nestojí za nič.Vychladnuté konzervy otvoríme a obsah riadne vyškriabeme do misy.
  2. Z pol litra mlieka uvaríme puding podľa návodu,cukor ale nedávame.Tiež necháme vychladnúť.
  3. Vychladnutý puding zamiešame ku karamelovej zmesi šľahačom a popri miešaní lejeme alkohol k smesi,podľa chuti,buď rum,alebo vodku.Ja zvyknem aj pol na pol dávať,je to tiež dobré.Všetko dôkladne vymiešajte a nalejte do fliaš.Hotovo)).Dôležité je toto chutné lepidielko nevypiť naraz,inak hlava bolí))Nazdravie.