Domáce Baileys
Autor receptu: zlota1
jednoduché a chutné
10 minút príprava |
300 minút tepelná úprava |
Postup- Salko uvaríme 4 hodiny na karamelové.Oplatí sa ozaj variť,to hotové karamelové nestojí za nič.Vychladnuté konzervy otvoríme a obsah riadne vyškriabeme do misy.
- Z pol litra mlieka uvaríme puding podľa návodu,cukor ale nedávame.Tiež necháme vychladnúť.
- Vychladnutý puding zamiešame ku karamelovej zmesi šľahačom a popri miešaní lejeme alkohol k smesi,podľa chuti,buď rum,alebo vodku.Ja zvyknem aj pol na pol dávať,je to tiež dobré.Všetko dôkladne vymiešajte a nalejte do fliaš.Hotovo)).Dôležité je toto chutné lepidielko nevypiť naraz,inak hlava bolí))Nazdravie.

|