Foto: evusik
Túto mňamku robím len na Vianoce, za prvé je to kalorická bomba a za druhé ani s tými najlepšími vecami sa to nemá Zobraziť celý popisTúto mňamku robím len na Vianoce, za prvé je to kalorická bomba a za druhé ani s tými najlepšími vecami sa to nemá preháňať.
Postup
-
1
Neotvorené plechovky mlieka vložíme do hrnca s vodou tak, aby boli ponorené a varíme 2 hodiny. Vyberieme a necháme vychladnúť. Alebo si kúpime priamo karamelové Salko, ktoré už variť nemusíme.
-
2
Puding uvaríme v litri mlieka, cukor nedávam, Salko je sladké až - až
-
3
zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť... fólia zabráni vytvoreniu kože...
-
4
obsah plechoviek pomocou ponorného mixéra vymiešame spolu s pudingom....
-
5
postupne pridávame rum
-
6
Nalejeme do fliaš a schováme na neznáme miesto, pretože najlepší je po troch mesiacoch Priznávam že nám sa to ešte nikdy nepodarilo.
-
7
ale koštovka musí byť.....
Znovu som naňho dostala chuť ,asi ho urobím.
0,5 l rum + 0,5 l puding + asi 7 dl kondenzované mlieko
slivovica tam asi nebude dobra?
a mozno skusim aj z tej slivovice lebo ju aj tak nema kto pit :) vajecny to sa pamatam to robievala moja mamka tusim ze tam davala vodku