Foto: jarinca
Tento recept používame už veľmi dlho a jeho výsledok nám veľmi chutí. Je veľmi jednoduchý a nepotrebujete naň žiadne váženie surovín. Určite to zvládne Zobraziť celý popisTento recept používame už veľmi dlho a jeho výsledok nám veľmi chutí. Je veľmi jednoduchý a nepotrebujete naň žiadne váženie surovín. Určite to zvládne každý.
na 200 °C
Postup
-
1
Toto množstvo by malo stačiť na tri 30cm okrúhle základy na pizzu. My z tohto množstva robíme dva plechy. Z uvedených surovín zamiesime cesto a necháme nakysnúť. My na túto využívame pomoc domácej pekárničky.
-
2
Cesto vyvaľkáme do kruhu (prípadne na veľkosť plechu) na doske poprášenej múkou. Uložíme ho na vymastený plech. Cesto potrieme olejom a paradajkovým pretlakom.
-
3
Na cesto poukladáme rôzne prísady podľa vlastného výberu. Komu čo chutí :).
-
4
Pečieme pri 200°C, 15 minút. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu