Domáca pizza bez váženia

Autor receptu: jarinca

Tento recept používame už veľmi dlho a jeho výsledok nám veľmi chutí. Je veľmi jednoduchý a nepotrebujete naň žiadne váženie surovín. Určite to zvládne každý.

15 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Toto množstvo by malo stačiť na tri 30cm okrúhle základy na pizzu. My z tohto množstva robíme dva plechy. Z uvedených surovín zamiesime cesto a necháme nakysnúť. My na túto využívame pomoc domácej pekárničky.
  2. Cesto vyvaľkáme do kruhu (prípadne na veľkosť plechu) na doske poprášenej múkou. Uložíme ho na vymastený plech. Cesto potrieme olejom a paradajkovým pretlakom.
  3. Na cesto poukladáme rôzne prísady podľa vlastného výberu. Komu čo chutí :).
  4. Pečieme pri 200°C, 15 minút. Dobrú chuť.