Dobrota z jedného pekáča

ppuki - bez fotkyppuki, 30. augusta 2010

Vyborne rychle papanie u nas velmi oblubene

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zemiaky očistime,pokrajame na menšie kusky,dame na vymasteny pekač(plech).Kuracie prsia pokrajame na rezance,cukinu,tekvicu,farebne papriky,paradajky tiež nakrajame.Mäsko a zeleninu pomiešame so zemiakmi,osolime,okorenime ,posypeme vegetou.Všetko premiešame ,šupneme do vyhriatej rury,pečieme prikryte ku koncu odryjeme a zepečiem do chrumkava.

Diskusia k receptu

julica
Naco do tolkej zeleniny miesat susenu zeleninu s glutamanom? co tak radsej sol a nejaku bylinku
evanaaa
No, nemusí to byť len značka " Vegeta ", ja som kúpila : Alnatura, Bio Klare Gemusebruhe, je to čisto rastlinný bujón v prášku, alebo ani Podravka Natur nie je zlá. Kto chce dá, kto sa drží " zdravšie", nemusí dať nič, alebo len " kardiosol, so zníženým obsahom sodíka.
evanaaa
Ale tento recept je dobrý, na jednom pekáči a môže s ameniť, myslím, kto čo má a dá.
danculka
Milujem poslednou dobou recepty z jedného hrnca,pekáča,panvice,aby to bolo rýchle ale chutné ha,ha,ha.
zela
Na jednu časť pekáča dám pokrájané kúsky kurčaťa,na druhú časť zemiaky a všade,kde ostalo miesto poukladám pokrájané kúsky rajčín.na to všetko pokrájam kúsky masla,osolím,pokorením a dám piecť.V jednom pekáči všetko,čo treba.
retig1
Skúste raz namiesto Vegety a podobných "vymožeností" použiť Solčanku (s morskou soľou, či len takou obyčajnou). Možno potom "vegetiť" prestanete. Najmä ak si dobre prečítate, čo jednotlivé ochucovadlá obsahujú.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia