Diabolské rezne

evelin1968 - fotkaevelin1968, 14. júna 2011
4-6
porcie
30min minút
príprava
30min minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
5 ks
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezne /môže byť aj hydinové mäso/ , naklepeme.Vymiešame si zmes s vajíčkami . Mäso namočíme a necháme na 24hod v chladničke. Smažíme v horúcom oleji. Takto pripravené mäso môže byť v chladničke. A vysmažíme vždy čerstvé kúsky mäsa. Podávame s hranolkami , ryžou. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

evanaaa
Evelyn, podobne aj ja robievam, je výhoda, že to v chladničke vydrží aj viac dní, dá sa obmieňať marináda. Ale prečo diabolské, okrem č. korenia tam nie je nič pálivé. Primiešala by som chilly omáčku alebo mletú pálivú papriku z pohára ( Eros Pista), či podobne, aby to pálilo ako diabol.
zdezda
:-)toto sa mi veľmi páči, no na 1kg mäsa dávam iba 2 vajká a ešte aj čili, aj wocester omáčku, dorazím to 3 strúčikami cesnaku, no a niekedy dám aj 2 PL kukuričného škrobu, naši to tiež majú radi :-)
cica2
recept poznám, aj u nás majú tieto rezne úspech, hlavne u chlapov:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia