Foto: rein
Základ je polievka
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti si opražíme cibuľu
-
2
Pridáme kmín,chilli papričky,soľ,mäso,ktoré podusíme vo vlastnej šťave a podlievame minimálnym množstvom vody,keď je mäso skoro mäkké,pridáme papriku,kečup,roztľčený cesnak,zemiaky a povaríme,kým nezmäknú zemiaky.
- 3
Na koniec podľa potreby dosolíme,okoreníme,pridáme majoránku a po minútke varenia odstavíme.Podávame s čerstvým chlebom a vychladeným pivkom.Kto je abstinent,aj kofola je dobrá.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu