Diabolská gulášová polievka

rein - fotkarein, 25. októbra 2012
Diabolská gulášová polievka
Foto: rein

Základ je polievka

6
porcií
20 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
500 g
2 PL
1 KL
2 PL
6 ks
1 PL
6 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Na masti si opražíme cibuľu

    Diabolská gulášová polievka - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme kmín,chilli papričky,soľ,mäso,ktoré podusíme vo vlastnej šťave a podlievame minimálnym množstvom vody,keď je mäso skoro mäkké,pridáme papriku,kečup,roztľčený cesnak,zemiaky a povaríme,kým nezmäknú zemiaky.

  3. 3

    Na koniec podľa potreby dosolíme,okoreníme,pridáme majoránku a po minútke varenia odstavíme.Podávame s čerstvým chlebom a vychladeným pivkom.Kto je abstinent,aj kofola je dobrá.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

sneica
polievka je zaklad,to plati aj u nas...a taky tvoj uzasny pikantny a horuci gulas by som si veru hned dala...mnam ...az na tu kofolu,lebo zabit chut gulasa kofolou tak to je prehresok...:)
afataga
gulas super, len ked davas chilli uz by som nedala kecup, ja davam pretlak, paci sa mi, ze cesnakom nesetris :-) no ale ta kofola, to nemyslis vazne :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia