Foto: danculka
Poznáme prednosti cvikle všetci,až vtedy sa o to zaujímame,keď nás postihne nejaký problém,aj so mnou bolo tak,odšťavená cvikla mi nechutila,tak som rozmýšľala,ako to urobiť,aby Zobraziť celý popisPoznáme prednosti cvikle všetci,až vtedy sa o to zaujímame,keď nás postihne nejaký problém,aj so mnou bolo tak,odšťavená cvikla mi nechutila,tak som rozmýšľala,ako to urobiť,aby mi nápoj chutil,po ožiaroch,bolo treba dať do poriadku imunitu,krvný obraz,atd...tak som vymyslela cviklu v prášku....
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cvikľu ošúpeme,pokrájame na kolieska a dáme sušiť..
-
2
takto usušenú pomixujeme na jemný prášok...
-
3
všetky koreniny mixujem v tomto viď.foto
-
4
takto jemný prášok,citrón a stéviu dáme do pohára a zalejeme prevarenou,ale trošku vychladnutou vodou,nápoj nemá chybu,vlastne zješ cvikľu celú nie len šťavu,až chceš si to urobiť s octom,soľou a cukrom,tiež to chutí super,robím to ako nálev na cvikľu a zalejem prášok a nechám vychladnúť,to pijem studené...
-
5
verte,že na kontrólach na onkológii,mám zatial výsledky suprové,viem,že to nie je všeliek,ale prečítajte si niečo o tejto červenej repe...dobrú chuť!!
skore uzdravenie!