Cviklový nápoj v prášku fotorecept

danculka - fotkadanculka, 22. novembra 2013
Cviklový nápoj v prášku (fotorecept)
Foto: danculka

Poznáme prednosti cvikle všetci,až vtedy sa o to zaujímame,keď nás postihne nejaký problém,aj so mnou bolo tak,odšťavená cvikla mi nechutila,tak som rozmýšľala,ako to urobiť,aby Zobraziť celý popisPoznáme prednosti cvikle všetci,až vtedy sa o to zaujímame,keď nás postihne nejaký problém,aj so mnou bolo tak,odšťavená cvikla mi nechutila,tak som rozmýšľala,ako to urobiť,aby mi nápoj chutil,po ožiaroch,bolo treba dať do poriadku imunitu,krvný obraz,atd...tak som vymyslela cviklu v prášku....

360a viac sušenie minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 čl
5 kvapiek
2 kvapky




Postup

  1. 1

    Cvikľu ošúpeme,pokrájame na kolieska a dáme sušiť..

    Cviklový nápoj v prášku (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    takto usušenú pomixujeme na jemný prášok...

    Cviklový nápoj v prášku (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    všetky koreniny mixujem v tomto viď.foto

    Cviklový nápoj v prášku (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    takto jemný prášok,citrón a stéviu dáme do pohára a zalejeme prevarenou,ale trošku vychladnutou vodou,nápoj nemá chybu,vlastne zješ cvikľu celú nie len šťavu,až chceš si to urobiť s octom,soľou a cukrom,tiež to chutí super,robím to ako nálev na cvikľu a zalejem prášok a nechám vychladnúť,to pijem studené...

    Cviklový nápoj v prášku (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    verte,že na kontrólach na onkológii,mám zatial výsledky suprové,viem,že to nie je všeliek,ale prečítajte si niečo o tejto červenej repe...dobrú chuť!!

    Cviklový nápoj v prášku (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

abul
Výborne si vymyslela. - 5 hviezdičiek
jakamaka
Toto by ma teda nenapadlo....ale urcite vyskusam. V zime ked kurime v krbe, tak velakrat rozmyslam co este dam na krb susit...vsetky nepekne jablka pekne ususim...ale zelenina ma nenapadla ...Dakujem za napad a prajem na opakovanych kontrolach co najlepsie vysledky.
iwuska
napad je to dobry, ale hlavne zelam vela stastia a pevneho zdravia ...
julica
super si sa vynašla, @danculka. Moja babka bola chora na slezinu, maminka jej robievala "krvinkovy napoj": zmixovala vino Bikaver spolu s flasou cucoriedok a vlasskymi orechmi, to si potom babka po davkach popijala. Mozem sa opytat na presny recept, ak chces. Vsetko dobre!
gabriele
vyborny napad s tym susenim...aj ja vselico susim...urcite vyskusam aj cviklu...lebo mi uz zacala trochu vadnut...cvikla je moj favorit...struham ju aj nasurovo do roznych salatov...kombinacia cvikly a hlohu vyznamne znizuje vysoky tlak-najnovsie poznatky...klinicky overene :)
ubka
@danculka , prajem Vám to, aby tie výsledky zostali stále k Vašej spokojnosti. Super nápad s cviklou, určite to stojí ohviezdičkovať :-)
danculka
Ste zlaté ,díky...viem ,že zázraky sa nedejú,veľa zohrala aj moja psychika...
vanilka111
tak ale toto je super nápad, škoda, že prišiel trochu neskoro, práve som vrátila požičanú sušičku, tak nabudúce...ďakujem a prajem veľa zdravia :-))
alena45
super nápad ! aj bylinky si môžem pridať. Aj zázvor, všeličo. Ešte mi zostali štyri buľvy, zajtra strčím do rúry, posuším pár hodín naviac. Sesta je anemická, tej sa to hodí tiež. A Tebe, Danculka, prajem skoré uzdravenie.
eviana
@danculka , Ty si ale veľká vymyselníčka... skvelý nápad, úžasne si sa vynašla... veľmi chválim a z celého srdca Ti prajem veľa zdravia a už len dobré výsledky ♥
irenaw
zaujímavý nápad, skúsime. myslíš, že keby som to zaliala celkom studenou, nebolo by dobre? lebo surovú cviklu jem. držím ti palce :-)
ariela6
danculka skvelý napad hned zajtra ho dam mojej sestre tiež je po chemoterapiach a pije cviklovu štavu ale toto je tiež velmi dobry napad ja cviklu volako neoblubujem vlastne ju ani neviem zjest tak velmi mi nechuti v tom napoji ju velmi citit alebo je to take neutralne chcela by som to aj ja skusit tak uvidim
danculka
@alena45 ,jasné môžeš pridať hocičo,len s chuťami neprežeň,aby sa to dalo piť,ešte som vám chcela napísať prášok používam ,aj ako farbivo do potravín,npr.cestovín,@irenaw studenou vodou pravdaže to ide,je to fajn@ariela6 ,treba vyskúšať všetko a ďakujem za podporu,,,
oma444
Tak toto by ma nenapadlo.Velmi pekne dakujem a vela zdravia prajem!
hannah22
skvelé a dobre vymyslené, ja tiež žijem na cvikle, mám rada čerstvú mixovanú s jabkom a štipkou zázvoru, prípadne mrkvou a banánom...... to ked mi už lezie krkom... pomáha ... verím ... drž sa a ver... nech sa darí..... :))
babidka
@danculka , dobreeeee:-) Uz je tomu takmer 20 rokov ked mi /okrem ineho /doporucili mi pit surovu cviklovu stavu .Posluchla som a za par mesicov som "vypila" takmer jedno velke vrece cvikly ! Doteraz si spominam na tu neprijemnu pachut co mi po nej ostavala v ustach .No a odvtedy nemozem surovu cviklu ani stavu z nej ani citit....:-) Vtedy by som ta za takyto napad urcite vystiskala a vybozkavala :-)
francuzska1
vyborne si to vymyslela!!! dakujem, ze si sa podelila aj s nami, recept posuvam aj dalej, mas zasluzenych 5*;-)
skore uzdravenie!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia