Cviklový nápoj v prášku (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Poznáme prednosti cvikle všetci,až vtedy sa o to zaujímame,keď nás postihne nejaký problém,aj so mnou bolo tak,odšťavená cvikla mi nechutila,tak som rozmýšľala,ako to urobiť,aby mi nápoj chutil,po ožiaroch,bolo treba dať do poriadku imunitu,krvný obraz,atd...tak som vymyslela cviklu v prášku....

360a viac sušenie minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cvikľu ošúpeme,pokrájame na kolieska a dáme sušiť..
  2. takto usušenú pomixujeme na jemný prášok...
  3. všetky koreniny mixujem v tomto viď.foto
  4. takto jemný prášok,citrón a stéviu dáme do pohára a zalejeme prevarenou,ale trošku vychladnutou vodou,nápoj nemá chybu,vlastne zješ cvikľu celú nie len šťavu,až chceš si to urobiť s octom,soľou a cukrom,tiež to chutí super,robím to ako nálev na cvikľu a zalejem prášok a nechám vychladnúť,to pijem studené...
  5. verte,že na kontrólach na onkológii,mám zatial výsledky suprové,viem,že to nie je všeliek,ale prečítajte si niečo o tejto červenej repe...dobrú chuť!!