2-3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 100g |
|
| 2ks väčšie varené v šupke |
|
| 5ks varené na tvrdo |
|
| 1ksmalá |
|
| 2pl |
|
| 5ks |
|
| 8-10ks tenko krájaná |
|
| 15ks na dekor.misy |
|
Postup
-
1
Príprava šalátu:zemiaky nastrúhať a vajíčka tiež,pridáme cviklu tatarku a trošku chrenu a dobre rozmiešame,tatarka a cvikla sú ochutené takže,nie je treba nič dávať nanajvýšsoľ podľa chuti,servírujeme s údeným mäskom alebo šunkou a syrom...
-
2
spôsob úpravy na tanier..
-
3
čipsy som použila tiež na dekorovanie misy,dodrú chuť...









A pripajam sa k rade tizian1cat : otvor si školu dekorácie !