Komerčný recept
porcií
na 175 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 113 g |
|
| 130 g |
|
| 3 ks |
|
| 60 ml |
|
| 100 g |
|
| 95 g |
|
| štipka |
|
| 1,5 čl |
|
| 150 g |
|
| 70 ml |
|
| Krém: | |
| 115 g |
|
| 170 g |
|
| Dekorácia: | |
|
|
|
Postup
-
1
Predhrejeme si rúru na 175 °C. Rastlinný tuk Maslová príchuť vyšľaháme, až zmäkne, pokiaľ sa lepí na steny tak stierame gumenou stierkou. Pridáme cukor a šľaháme do hladkej peny, opäť stierame kraje, nech je to pekne rovnomerné. Pridáme postupne vajcia. Odvážime a preosejeme múku, kypriaci prášok a soľ, odmeriame mlieko. Do cesta prisypeme polovicu múčnej zmesi, mlieko a druhú polovicu sypkých surovín. Kúsky čokolády so smotanou rozmiešame nad šporákom do hladkej hmoty a vychladnutú primiešame.
- 2
Hladké cesto rovnomerne rozdelíme do muffinového plechu vyskladaného papierovými košíčkami. Pečieme 17 - 20 minút, upečenie vyskúšame zapichnutím špajle - ak sa nelepí, je upečené.
- 3
<b>Krém: </b> V kastróliku rozpustite tuk Maslová príchuť s kúskami čokolády, miešajte, pokiaľ nevznikne hladká hmota. Necháme chvíľu vychladnúť. Vychladnutým krémom, potierame cupcakes a zdobíme lentilkami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









U nás v Španielsku sú presne tie isté len mamiesto Hery používajú Tulipán.Tiež komerčný recept.