Cupcake à la moriak

herarecepty - fotkaHeraRecepty, 18. marca 2015

Komerčný recept

12
porcií
17-20 minút
na 175 °C

Suroviny

Cesto:
113 g
130 g
3 ks
60 ml
100 g
95 g
štipka
1,5 čl
150 g
70 ml
Krém:
115 g
170 g
Dekorácia:




Postup

  1. 1

    Predhrejeme si rúru na 175 °C. Rastlinný tuk Maslová príchuť vyšľaháme, až zmäkne, pokiaľ sa lepí na steny tak stierame gumenou stierkou. Pridáme cukor a šľaháme do hladkej peny, opäť stierame kraje, nech je to pekne rovnomerné. Pridáme postupne vajcia. Odvážime a preosejeme múku, kypriaci prášok a soľ, odmeriame mlieko. Do cesta prisypeme polovicu múčnej zmesi, mlieko a druhú polovicu sypkých surovín. Kúsky čokolády so smotanou rozmiešame nad šporákom do hladkej hmoty a vychladnutú primiešame.

  2. 2

    Hladké cesto rovnomerne rozdelíme do muffinového plechu vyskladaného papierovými košíčkami. Pečieme 17 - 20 minút, upečenie vyskúšame zapichnutím špajle - ak sa nelepí, je upečené.

  3. 3

    <b>Krém: </b> V kastróliku rozpustite tuk Maslová príchuť s kúskami čokolády, miešajte, pokiaľ nevznikne hladká hmota. Necháme chvíľu vychladnúť. Vychladnutým krémom, potierame cupcakes a zdobíme lentilkami.

Diskusia k receptu

katerin
Vážená redakcia,chcem sa opýtať-komerčné recepty si môžu požičiavať fotky?
U nás v Španielsku sú presne tie isté len mamiesto Hery používajú Tulipán.Tiež komerčný recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia