Cuketové rezance s tuniakom a paradajkami

chopard - fotkachopard, 29. júna 2016 19:52
Ďalšie recepty »
Cuketové rezance s tuniakom a paradajkamiFoto: chopard

Nízkokalorický rýchly letný obed alebo večera...

2
porcie
15 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Cuketu škrabkou nastrúhame na tenķé rezance, v miske osolíme, okoreníme, pridáme bylinky a opekáme na panvici s olivovym olejom kým nezmäknú.

  2. 2

    Paradajky nakrajáme na drobné kusky a na olivovom oleji jemne premiesame na panvici aj s tuniakom cca 3 minúty (mozeme pridat bylinky)

  3. 3

    Na cuketové rezance pridáme tuniakovú zmes a cottage cheese, jemne pokvapkáme olivovým olejom. ☺

  4. 4

    Dobrú chuť.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist