Cuketová rýchlovka
Autor receptu: danda3
V takomto teple, aké bolo dnes, nám nie veľmi chutia mäsité pokrmy, tak som zaimprovizovala a vznikol veľmi chutný recept na leto ako stvorený.
3 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Cuketu aj so šupou nakrájame na menšie kocky, dáme na olej a pražíme, nezabudneme občas premiešať. Nezakrývame, šťava, ktorú cuketa pustí, sa vyparí.
- Keď je cuketa už chrumkavá ale nerozvarená, pridáme scedené šampiňóny a pokrájané sušené rajčinky, premiešame. Šampiňóny môžu byť, samozrejme, aj čerstvé.
- Teraz pridáme korenie, soľ a sójovú omáčku podľa chuti.
- Nakoniec pridáme arašidy, premiešame a podávame buď s ryžou alebo bulgurom.