Cuketová rýchlovka

Autor receptu: danda3

V takomto teple, aké bolo dnes, nám nie veľmi chutia mäsité pokrmy, tak som zaimprovizovala a vznikol veľmi chutný recept na leto ako stvorený.

3
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cuketu aj so šupou nakrájame na menšie kocky, dáme na olej a pražíme, nezabudneme občas premiešať. Nezakrývame, šťava, ktorú cuketa pustí, sa vyparí.
  2. Keď je cuketa už chrumkavá ale nerozvarená, pridáme scedené šampiňóny a pokrájané sušené rajčinky, premiešame. Šampiňóny môžu byť, samozrejme, aj čerstvé.
  3. Teraz pridáme korenie, soľ a sójovú omáčku podľa chuti.
  4. Nakoniec pridáme arašidy, premiešame a podávame buď s ryžou alebo bulgurom.